Over kiekje.be

Kiekje.be bestaat uit 2 personen: enerzijds de ‘fotograaf’, anderzijds de ‘graficus’.

Bart is al jaren bezig met fotografie: in zijn tienerjaren was hij reeds lid van een fotoclub en speelde hij nog met de analoge toestellen, en wat later was hij er als de kippen bij om mee op de digitale boot te springen. Gaande van compacte toestelletjes over point-and-shoots tot de professionele DSLR. Niets heeft nog geheimen voor Bart!

Zoals het een goede fotograaf betaamt is hij steeds op de hoogte van wat er op de markt gebeurt, en kiest hij enkel voor professioneel materiaal.
Tegenwoordig worden de kiekjes gemaakt met een Canon EOS 7D,  een 1D mark III  en een 1Ds mkIII, en een arsenaal professionele canon L-lenzen, van breedhoek tot tele en een aantal primes. Enkel het topmateriaal van canon dus.

Sylvie

Sylvie volgde een opleiding in de grafische en digitale media, en werkt al haar volledige carrière in deze branche.
Wat begon met buizen tekenen, evalueerde van les geven in photoshop tot (web)designer.

Ook in haar vrije tijd wordt er behoorlijk wat gephotoshopt: affiches, reclamedrukwerk, fotoreportages, … you name it, en ze maakt je meteen een schitterend ontwerp!

Daarnaast staat ze gerust haar mannetje in het digitaal shooten: iets minder technisch, maar des te meer oog voor wat mooi is! Achteraf worden de foto’s waar nodig bijgewerkt: geen enkel puistje of rimpeltje is veilig voor de brushes en stamps van Sylvie!

Wij werken in bijberoep en dus legaal! Interesse in ons werk? Contacteer ons dan via onze website: www.kiekje.be en tot binnenkort!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: